کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

هویج را پخته بخوریم یا خام؟

جوشاندن سبزی‌های نارنجی‌رنگ مانند هویج یا کدو حلوایی، این شرایط را برای بدن فراهم می‌کند که بخش بیشتری از بتاکاروتن نهفته در آن‌ها را دریافت کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ تحقیقات نشان می‌دهند که جوشاندن سبزی‌های نارنجی‌رنگ مانند هویج یا کدو حلوایی، این شرایط را برای بدن فراهم می‌کند که بخش بیشتری از بتاکاروتن نهفته در آن‌ها را دریافت کند.

بتاکاروتن پیش‌ساز ویتامین A در بدن است، درحالی که دریافت مقادیر کافی از بتاکاروتن و بالا رفتن سطح ویتامین A در بدن به تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش سلامت بینایی و افزایش سلامت پوست کمک می‌کند.

از این‌رو، بهتر است که به‌جای مصرف هویج خام، این ماده غذایی را به‌صورت آب‌پزشده به انواع سالادها، سوپ‌ها، خوراک‌ها یا خورش‌ها اضافه کنید. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار